Reviews

‘Marja heeft mij diverse opdrachten gegeven om een helder beeld te krijgen van mijn voorkeuren, vaardigheden en competenties. Dit waren waardevolle opdrachten, met als resultaat dat ik weer in mezelf ging geloven, in mijn kunnen en mogelijkheden.’

‘Marja heeft me tijdens de contactmomenten, de opdrachten en coaching, duidelijk laten zien wat voor mij belangrijk is in een nieuwe baan, hoe deze baan eruit moet zien, wie ik ben, wat mijn valkuilen en wat mijn sterke kanten zijn.’

“Met veel enthousiasme en passie heeft Marja ons geleerd wat gezond werken inhoudt, leuk ook al die praktijkvoorbeelden.”

“Een zeer deskundig werkplekonderzoek, uiteindelijk geen nieuw meubilair hoeven aanschaffen.”

“Veel adviezen gehad over hoe ik moet tillen en daarnaast praktische tips gekregen hoe ik de werkplek moet inrichten, handig dat Marja ook ergotherapeut is.”

“Ik heb mijn samenwerking met Marja Hoogesteijn als heel prettig ervaren. Ik heb er veel geleerd vooral op het gebied van mijn belastbaarheid, hoe ik mijn week het beste kan indelen en hoe ik mij het beste kan presenteren op de arbeidsmarkt.”

“In december 2015 kreeg ik te horen dat ik boventallig was verklaard. Vanuit mijn toenmalige werknemer werd de mogelijkheid geboden om een outplacementtraject te volgen. Uit een selectie van 3 verschillende bedrijven, heb ik voor Marja gekozen.”

Waarom Marja?
“Marja is enthousiast, eerlijk, open, spontaan en luistert goed. Ze heeft een prettige en positieve energie. Daarnaast is zij een vakvrouw met een groot netwerk. Zij heeft mij geholpen om mijn CV en motivatie op het juiste niveau te krijgen. Tevens dacht zij mee bij het starten van mijn eigen onderneming. De coaching vond plaats bij mij thuis, erg prettig.”

“Ik denk met een goed gevoel terug aan de sessies.”